Meta:Generelle forbehold

   SPJDRpedia er et frivilligt drevet opslagsværk hovedsagelig henvendt til spejdere eller andre friluftsinteresserede. Strukturen på SPJDRpedia giver alle mulighed for at bidrage til dette opslagsværk. Vær derfor opmærksom på at det, der er skrevet her, ikke nødvendigvis er formuleret af fagpersoner eller andre kyndige.

   Derfor kan SPJDRpedia på ingen måde garantere for pålideligheden eller holdbarheden af oplysningerne her. Ligeledes kan enkelte bidragydere eller andre affilierede til SPJDRpedia heller ikke blive gjort ansvarlig for indholdet. Som det er tilfældet for andre opslagsværker fraskrives alt direkte eller indirekte ansvar for værkets indhold.

   Copyright

   Støder du på materiale på SPJDRpedia, der er gjort tilgængelig i strid mod loven om almindelig ophavsret, beklager vi dybt. Du kan kontakte SPJDRpedia på wiki@spjdrpedia.org med henblik på at fjerne det pågældende materiale.

   Se også vores specifikke betingelser og retningslinjer for ophavsret.

   Licens

   Indhold udgives - medmindre andet angives - under licensen Creative Commons Navngivelse/Del på samme vilkår 3.0.

   Kreditering

   Disse forbehold kan ændre sig over tid, men er i deres nuværende form inspireret af de tilsvarende forbehold for dansk Wikipedia.

   Senest ændret 24. juni 2013 kl. 18:14