Udstyrsbutikker

   Som en del af at være aktiv spejder hører typisk et behov for en mængde udstyr. Nogen spejdere går efter at klare sig med så lidt og simpelt udstyr som muligt, hvorimod hvor andre er deciderede grejnørder der altid skal have den nyest, letteste, flotteste og smarteste grej og tøj.

   Udstyr kan tit enten købes brugt, fra ny eller laves selv.

   Her er en oversigt over nogen af de mange danske og udlandske forhandlere af udstyr.

   Danske forhandlere

   Spejder Sport

   Se mere på spejdersport.dk

   Spejder Sport er en af landets ældste friluftsbutikker og blev etableret i 1945 af en flok spejdere. Spejder Sport er ejet af Det Danske Spejderkorps og har 19 butikker landet over. Spejder Sport sælger ud over en masse generelt friluftsudstyr bl.a. DDSs uniformer og øvrige korpsspecifikke produkter.

   55 Nord

   Se mere på 55nord.dk

   55°Nord er en udstyrsbutik ejet af FDF og KFUM-Spejderne i fællesskab. Butikken sælger ud over FDF- og KFUM-Spejder-specifikt udstyr også andet friluftsudstyr. Butikken er dog i sortiment og størrelse mindre end f.eks. Spejder Sport.

   friliv.dk

   Se mere på friliv.dk

   friliv.dk er en udstyrsbutik fra Støvring -- lige syd for Aalborg. De har både en fysisk butik og en webshop og er kendt for at give rabat til spejdere.

   Cykelpartner

   Se mere på cykelpartner.dk

   Cykelpartner er nok mest kendt for deres udvalg inden for cykling og løb. Webshoppen har dog lanceret en Outdoor sektion, med alt i outdoor og fritidsliv.

   Friluftsland

   Se mere på friluftsland.dk

   Friluftsbutikken Friluftsland består af ni butikker (repræsenteret i København, Lyngby, Aarhus, Roskilde, Aalborg, Odense, Kolding og Stockholm) og en stor internetbutik. Friluftsland har et af de bredeste udvalg af friluftsartikler og har nu i over 30 år forsynet danskere med udstyr og tøj.

   Eventyrsport

   Se mere på eventyrsport.dk

   Butikkerne Eventyrsport og Toursport har nu slået sammen og går alle under navnet Eventyrsport. Eventyrsport har butikker i Aarhus, København, Aalborg og Hillerød. Eventyrsport har også en stor internetbutik.

   Friluftslageret

   Se mere på friluftslageret.dk

   Friluftslageret er baseret på Fyn og er måske mest kendt for sin store og velassorterede internetbutik med ofte konkurrencedygtige priser.

   Fjeld og Fritid

   Se mere på fjeldogfritid.dk

   Fjeld og Fritid har kun butikker i København, men har dog også en internetbutik.

   ↑Gå et afsnit tilbage

   Internationale forhandlere

   Globetrotter

   Se mere på globetrotter.de/

   Globetrotter er en tysk gigant indenfor friluftsudstyr og -beklædning. Ud over at have nogle enorme og velurdustede butikker i Tyskland har de også en internetbutik med et meget stort sortiment.

   Amazon

   Se mere på amazon.co.uk, amazon.de og amazon.com

   Amazon sælger næsten alt imellem himmel og jord, deriblandt også en række friluftsartikler.

   ↑Gå et afsnit tilbage
   Senest ændret 11. februar 2019 kl. 19:14